Velkommen

Hei og velkommen til min hjemmeside!

Sidene er for tiden under oppdatering, mer informasjon kommer.

På sidene mine kan du snart lese mer om min virksomhet, tilbud, opplæring, kurs og erfaringer.

Jeg vil også legge ut og dele informasjon som jeg vet kan hjelpe mange i sin søken etter løsninger,  i forhold til plager som er relatert til sykdom og behandlinger.

I forhold til healing og virkninger, kan jeg jeg ikke legge ut referanser fra fornøyde klienter grunnet det norske lovverket. Kan ikke si annet enn at jeg er tilfreds med tilbakemeldinger og virkningene som jeg observerer daglig i forhold til reduksjon av plager og bivirkninger.

Jeg er tilknyttet følgende forbund i forbindelse med min healingvirksomhet, DNH og NSFH og er registrert som Offentlig Registrert Godkjent Healer og Behandler i Brønnøysund.reg. og kan i den forbindelse samarbide med det offentlige hjelpeapparatet, som leger, psykologer etc. i forhold til behandlinger som mottas i det ordinære behandlingsopplegget. Jeg er i min virsomhet pålagt taushetsplik på lik linje med den offentlige helsetjenesten.

Jeg tilbyr også en solid opplæring i bruken av sanser /evner og en trygg utvikling av evner og sanser, som passer like godt for privat bruk som for klient/pasient behandling og innen ledelse. All opplæring er individuell og baseres på den enkeltes erfaringer og kunnskaper.

Opplæring og kursing av terapeuter,behandlere, coachere og ledere i næringslivet er en av mine hovedbeskjeftigelser i min virksomhet. Særdeles gode referanser her. I disse forbindelsene er min hovedoppgave å hjelpe med å sortere, endre fokus og skape større pågangsmot og overskudd, samt å få den andre til å se på utfordringer med nye vinklinger og dermed få til en bedring i kommunikasjon. Her legger vi sten på sten og tar steg for steg under trygge og solide rammer.

Du finner mer informasjon under de forskjellige sidene.

Da ønsker jeg deg velkommen til en hyggelig prat og samtale om hva jeg  kan hjelpe akkurat deg og dere med.

Gode tanker,

Renate

Kontakt informasjon

Renate Evensen Ltd

Tromsøysundveien 254

9024 Tomasjord

www.renateevensen.no

Mobil: 40200857

Email: reneve@online.no

org.nr. 995 899 728

konto: 1503 18 31951

 

 

Renate Evensen

Livsstil Healing Mindfulness Bevisstgjøring Rådgivning Opplæring kurs Selvutvikling Selvinnsikt Selvfølelse Avspenning Motivasjon Latter Fokus Coaching Helse Student Traumebehandling Traumeterapi

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.